Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68

September 27, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Securina: Αδιάβροχος κυνηγός Pinpointer θησαυρών ανιχνευτών μετάλλων

 

Οποιοιδήποτε από μας στην παιδική ηλικία που ονειρεύεται τη μετάβαση σε ένα πεζοπορώ και είναι βέβαιοι να βρούν έναν κρυμμένο θησαυρό. Έτσι, με ένα μεγάλους ξύλινους στήθος και έναν χρυσό! Έχουμε μεγαλώσει, και η ιδέα του θησαυρού έχει αλλάξει ελαφρώς. Αλλά ακόμη και σε ενήλικο, αρκετά πραγματικός, υπάρχει μια δραστηριότητα παρόμοια με την αναζήτηση εκείνου του πολύ λατρεμμένου θησαυρού. Στα έντερα της γης υπάρχουν πολλά πολύτιμα στοιχεία, όπως τα σπάνια νομίσματα, τα ψήγματα ή άλλα ενδιαφέροντα πράγματα μετάλλων. Αυτό το χόμπι είναι πολύ συναρπαστικό.

 

Θέλετε να δοκιμαστείτε σε μια αναζήτηση ανιχνευτών μετάλλων των θησαυρών; Δεν ξέρει πού να αρχίσει; Χρειάζεστε έναν ανιχνευτή μετάλλων και μια σημαντική βοηθητική συσκευή για το - ένα pinpointer. Αυτό είναι μια περιορισμένου φάσματος συσκευή για να το καταστήσει ευκολότερο να βρεί τα ευρήματα σε μια τρύπα ή να πετάξει μετά από έναν μεγάλο ανιχνευτή μετάλλων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68  0

Προκειμένου να βρεθεί η θέση όπου αυτά τα στοιχεία θάβονται πιθανότατα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένας ανιχνευτής μετάλλων. Εντούτοις, αυτή η συσκευή μόνο κατά προσέγγιση καθορίζει το διάστημα όπου οι θησαυροί μπορούν να σας αναμείνουν. Για να επισημάνετε τη θέση ενός μέρους μετάλλων, είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ένα pinpointer. Αυτό είναι ένας φορητός ανιχνευτής μετάλλων του μικρού μεγέθους, το οποίο στενεύει το διάστημα αναζήτησης μετά από τη λειτουργία του κύριου μεγάλου ανιχνευτή μετάλλων.

 

Ένας ανιχνευτής μετάλλων είναι ένα όργανο που ανιχνεύει την κοντινή παρουσία μετάλλου. Οι ανιχνευτές μετάλλων είναι χρήσιμοι για τους συνυπολογισμούς μετάλλων κρυμμένους μέσα στα αντικείμενα, ή τα αντικείμενα μετάλλων έθαψαν υπόγεια. Αποτελούνται συχνά από μια φορητή μονάδα με έναν έλεγχο αισθητήρων που μπορεί να σκουπιστεί πέρα από το έδαφος ή άλλα πράγματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68  1

Η εικόνα παρουσιάζει εν συντομία τι ένα pinpointer είναι ξέν.

Τι είναι ένα pinpointer για;

Όταν βρείτε έναν στόχο με έναν βασικό ανιχνευτή μετάλλων (έδαφος), ο οποίος έχει έναν διευκρινιστή και ένα μεγάλο βάθος αναζήτησης, πρέπει να εξαγάγετε το εύρημα.

 

Τι κάνετε;

Πάρτε ένα φτυάρι και σκάψτε μια μικρή τρύπα. Βάλτε το χώμα κατά μέρος. Υπάρχουν 2 πιθανές επιλογές κατωτέρω:

1. Στόχος που αποσύρεται

2. Ο στόχος παρέμεινε στην τρύπα

 

Pinpointer από τη σειρά Securina HS που σφραγίζεται. Επιτρέπει τη βύθιση, υποβρύχια. Εάν ο στόχος καταλαμβάνεται, κατόπιν χρησιμοποιώντας το ανιχνευτή μετάλλων pinpointer θα τον βρείτε γρήγορα στο χώμα πιρογών (που βρίσκεται στην πλευρά). Μπορείτε να πείτε ότι ο κύριος ανιχνευτής μετάλλων έχει ήδη ένα pinpointer, και θα βρείτε το στόχο με το.

 

Αυτό ισχύει όχι πάντα με έναν μεγάλο σκοπό. Αλλά εάν ο στόχος είναι μικρός, κατόπιν πρέπει ακόμα να ξοδεψετε αρκετό χρόνο να τον αφαιρέσετε. Επομένως, είναι συχνά ευκολότερο να χρησιμοποιηθεί μια χωριστή συσκευή αποκαλούμενη ανιχνευτή μετάλλων pinpointer.

 

Εάν ο στόχος είναι σε μια τρύπα, κατόπιν θα πρέπει σημαντικά να επεκτείνετε ή να εμβαθύνετε την τρύπα. Το γεγονός είναι ότι η σπείρα είναι μεγάλη και δεν μπορείτε ακόμα να την χαμηλώσετε στην τρύπα. Ακόμα κι αν έπειτα χαμηλότεροι η σπείρα στην τρύπα, αυτό δεν θα εργαστείτε. Το σήμα θα πάει, αλλά δεν είναι σαφές από ποια πλευρά στην τρύπα. Προκειμένου να απλοποιηθεί αυτός ο στόχος, ένας μικρός ανιχνευτής μετάλλων χρησιμοποιείται - ένα pinpointer. Τους τρέχετε κατά μήκος των τοίχων και κατά μήκος του κατώτατου σημείου της τρύπας. Βρείτε το σημείο όπου το σήμα προέρχεται από, και σκάψτε έπειτα έξω το σήμα σημείου.

 

Για ένα pinpointer, υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθιστούν την εργασία με το παραγωγική:

  • Ανθεκτικός στο γδάρσιμο στο έδαφος «μύτη»
  • Στεγανοποιήστε (για την παραλία και τη βροχή)
  • Μικρή κατανάλωση μπαταριών
  • Δυνατό ηχητικό σήμα και δόνηση
  • Οδηγήσεις Backlight

Για τον ακριβή προσδιορισμό θέσης και την έρευνα για τα μέταλλα, η φορητή και συμπαγής φορητή σειρά Securina HS ανιχνευτών μετάλλων έχει αναπτυχθεί, με ένα αδιάβροχο επίπεδο μέχρι IP68. Τέτοιες μικρό μέγεθος και ελαφριές συσκευές, είναι δημοφιλή ως δώρο για τα παιδιά, και επίσης είδη ανιχνευτών μετάλλων χόμπι, ανιχνευτές μετάλλων αρχαρίων. Προκειμένου να κερδηθεί ο χρόνος σας, αποφασίσαμε να συνοψίσουμε εν συντομία:

1. Όλοι οι φορητοί ανιχνευτές μετάλλων προτύπων είναι σε θέση για τα μέταλλα στο έδαφος και τα υποβρύχια διαστήματα.

2. Η μακρύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας για το pinpointer σύμφωνα με την ικανότητα μπαταριών εσείς χρήση 9V (6F22).

3. Η υψηλότερη ευαισθησία του ανιχνευτή μετάλλων τριών pinpointers είναι HS-07 που μπορεί να ανιχνεύσει τις βελόνες 2mm.

4. Το μέγιστο βάθος 30 μέτρων της βύθισης κάτω από το νερό παρατηρείται στους HS-07 και HS-11 ανιχνευτές μετάλλων pinpointer.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68  2

Ανίχνευση HS-07 Pinpointer συμπεριφορών ανιχνευτών μετάλλων που χρησιμοποιεί τη μέθοδο επαγωγής σφυγμού. Τέτοιοι ανιχνευτές μετάλλων χόμπι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο έδαφος και υποβρύχιος. Η δόνηση καθιστά τη διαδικασία για τα αντικείμενα μετάλλων ακριβέστερη και κατανοητή. Ο ειδικός κάτοχος για μια ζώνη και ένα trencher παρέχει την κατάλληλη μεταφορά των φορητών ανιχνευτών μετάλλων. HS-07 είναι ένας νέος αδιάβροχος φορητός ανιχνευτής μετάλλων σχεδίου με ένα αδιάβροχο ποσοστό IP68 που μπορεί να εργαστεί σε ένα ανώτατο) βαθύ (98.42ft) υποβρύχιο περιβάλλον 30m (. Και η μεγάλη σπείρα ανίχνευσης διαμέτρων 12cm μπορεί να βυθιστεί στο νερό. HS-07 ο φορητός ανιχνευτής μετάλλων μπορεί επίσης να λειτουργήσει για την υπόγεια ανίχνευση μετάλλων με ένα βάθος ανίχνευσης 10cm (3.93inch). Η στρογγυλή σπείρα ανίχνευσης μπορεί να περιστραφεί 90degree, καλύτερο για την ανίχνευση στις βαθύτερες θέσεις. Επίδειξη οδηγήσεων που δείχνει τη ισχύ της μπαταρίας και που ανιχνεύει το σήμα για καλύτερα να εργαστεί στις σκοτεινές θέσεις.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68  3

HS-08 ανιχνευτές μετάλλων παιδιών, ανιχνευτές μετάλλων χόμπι, ανιχνευτές μετάλλων αρχαρίων για το κυνήγι θησαυρών, με την ανίχνευση μετάλλων 360 βαθμού και τον προαιρετικό τρόπο τρεις: Ο ήχος, δονείται, ήχος και δονείται συγχρόνως. Πλήρες αδιάβροχο σχέδιο IP68: Σε οποιουσδήποτε καιρό, δυνατή βροχή, ακόμη και στις λίμνες, τους ποταμούς, τις λίμνες και τους ωκεανούς, μπορείτε να βυθίσετε το ανιχνευτή μετάλλων pinpointer αδιάβροχο στο νερό για να βρείτε τους θησαυρούς κρυμμένους κάτω από το νερό. Άλλοι κύριοι pinpointer ανιχνευτές μετάλλων αδιάβροχοι δεν μπορούν να βυθιστούν εντελώς στο νερό. Το αδιάβροχο βάθος έφθασε σε 15-30 πόδια (5-8meters). HS-08 ανιχνευτής μετάλλων χόμπι pinpointer με τη βαθιά ανίχνευση των διάφορων μετάλλων: Μια φορητή ράβδος ανιχνευτών μετάλλων μπορεί να στοχεύσει στο αντικείμενο γρήγορα και ακριβώς (μέχρι 4,5 ίντσες|11cm)! Μπορεί να ανιχνεύσει το σίδηρο, το αργίλιο, το χρυσό, το χαλκό, το ασήμι και άλλα προϊόντα μετάλλων (όπως τον ψευδάργυρο, τον κασσίτερο, το μόλυβδο, κ.λπ.). Μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε το μικρής κλίμακας ακριβή προσδιορισμό θέσης που οι μεγάλοι υπόγειοι ανιχνευτές μετάλλων δεν μπορούν να κάνουν.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακριβείς ανιχνευτές μετάλλων κυνηγών θησαυρών για το χρυσό χόμπι που ψάχνει με αδιάβροχο IP68  4

Το πλεονέκτημα του φορητού ανιχνευτή μετάλλων HS-11 pinpointer είναι η δυνατότητα να βουτήξει σε ένα βάθος 30 μ. Ο ακριβής ανιχνευτής μετάλλων λειτουργεί τέλεια στο αλατισμένο, γλυκό νερό και τις θέσεις εδάφους. Ο ανιχνευτής μετάλλων σημείου HS-11 ανιχνευτών έχει έναν φωτεινό φακό των οδηγήσεων και τις επιδείξεις οθόνης των οδηγήσεων η θέση δύναμης και έρευνα του σήματος. Ο φωτισμός της περιοχής εργασίας έχει ως σκοπό να διευκολύνει τη διαδικασία στο σκοτάδι. Εξοπλισμένο με την μπαταρία του, το pinpointer είναι σε θέση να λειτουργήσει συνεχώς για 30 ώρες. Το συμπαγές μέγεθος (25 εκατ. στο μήκος), ελαφρύ (0,153 κλ χωρίς μπαταρία) και η παρουσία μιας φέρνοντας πιστολιοθήκης στην εξάρτηση εξασφαλίζουν την άνεση της διαδικασίας τους ανιχνευτές μετάλλων αρχαρίων pinpointer.

 

Και τα τρία πρότυπα των φορητών ανιχνευτών μετάλλων με μια λειτουργία κουμπιών, ελαφρύ φορητό σχέδιο: λειτουργία ενιαίος-κουμπιών για τη δύναμη (μακρύς Τύπος) και τη μετατροπή τρόπου (κρότος μιά φορά). Όλος που πρέπει να κάνετε είναι Τύπος το κουμπί και αρχίζει! Είναι ένα τέλειο δώρο για τους διάφορους ανθρώπους όπως τα παιδιά, τα άτομα, και τους πρεσβυτέρους ως δώρο Χριστουγέννων, δώρο γενεθλίων, διακοπές παρόντα, κ.λπ.

Η υποδοχή στέλνει την έρευνα στο info@securinadetection.com παίρνει το νέο τιμοκατάλογο.