Securina Detection System Co., Limited

 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας
Μάρκες SECURINA
Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος 2012
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η Co. συστημάτων ανίχνευσης Securina, που περιορίζεται καθιερωμένος το 2012, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας και των βιομηχανικών ανιχνευτών μετάλλων, συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας και της έρευνας και της ανάπτυξης, και έχει λάβει 15 τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους κατασκευαστές εξοπλισμού και τις προμήθειες διαλογής ασφάλειας στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με πολλά εργοστάσια συστημάτων επιθεώρησης ισχυρής ασφαλείας και ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη εσωτερικά.

 

Το όραμα του Securina πρόκειται «να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση πελατών και υπαλλήλων» και η αρχή μας είναι «ακεραιότητα λαβής, προχωρά σταθερά, εξυπηρετεί τον κόσμο.» Κάνουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και την ανταγωνιστικότερη τιμή με υψηλό - ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας.

 

Προϊόντα και υπηρεσία:

Το Securina είναι οδηγώντας κατασκευαστής και προμηθευτής των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας, περίπατος μέσω των ανιχνευτών μετάλλων, φορητοί ανιχνευτές μετάλλων, έξοχη ράβδος ανιχνευτών, βιομηχανικοί ανιχνευτές μετάλλων, ανιχνευτές μετάλλων τροφίμων, των ακτίνων X ανιχνευτής αποσκευών, κάτω από το σύστημα επιθεώρησης επιτήρησης οχημάτων, τον καθρέφτη αναζήτησης, τη κάμερα αναζήτησης, τον υγρό ανιχνευτή, τον ανιχνευτή βομβών, τα βαλλιστικά καλύμματα, το δοχείο συγκράτησης φυσήματος, το σκάφος συγκράτησης έκρηξης, το δολοφόνο ελαστικών αυτοκινήτου και τους στυλίσκους ασφάλειας.

 

Αγορά και πελάτες:

Το Securina εφαρμόζει ένα πλήρες σύστημα εξασφάλισης ποιότητας ISO900 με «την ποιότητα είναι ζωή» ως πρότυπα και αρχή παραγωγής, που καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία από την έρευνα και την ανάπτυξη στην κατασκευή. Τα όλα προϊόντα μας πέρασαν ήδη τη FCC, CE δοκιμασμένο. Οι πελάτες μας προέρχονται από σε όλο τον κόσμο, και παρέχουμε τις υπηρεσίες cOem για τα κόσμος-διάσημα εμπορικά σήματα. Εξάγουμε επίσης στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική και άλλες χώρες μέσω των πρακτόρων και των εμπορικών επιχειρήσεων. Κατά συνέπεια, τα προϊόντα μας παρουσιάζουν μια υψηλή φήμη για την ποιότητα και τα χαμηλά ποσοστά αποτυχίας μεταξύ των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι τι οι πελάτες μας χρειάζονται είναι: αξιόπιστη ποιότητα, λογική τιμή, έγκαιρη παράδοση και καλή υπηρεσία, τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε με όλες την καρδιά και την ψυχή μας.

 

Εφαρμογή και βιομηχανία:

Το Securina ως καταχωρημένο εμπορικό σήμα με το σύστημα ανίχνευσης ασφάλειας χρησιμοποιείται ευρέως στον αερολιμένα, την ασφάλεια γεγονότος, την επιβολή νόμου, την κρίσιμη υποδομή, το τελωνείο και τα σύνορα, τους αμυντικούς λιμένες, τη λεωφόρο ακόμη και ξενοδοχείων και αγορών ή άλλα κτήρια για τη διαλογή και την προστασία ασφάλειας. Ο βιομηχανικός ανιχνευτής μετάλλων χρησιμοποιείται ευρέως στις διαδικασίες ποιοτικής επιθεώρησης για την υφαντική κατασκευή και την κατασκευή τροφίμων. Αποτελεσματικά αποβάλτε την εισροή των προϊόντων μετάλλων στην αγορά και προκαλέστε τον προσωπικό τραυματισμό στους καταναλωτές.

Σημαντικά προγράμματα σε πρόσφατα 3 έτη:

 1. Το Σεπτέμβριο του 2016 (Hangzhou, επαρχία Zhejiang), στα εθνικά πανεπιστημιακά παιχνίδια για να παρέχει τα μέτρα προστασίας ασφάλειας για τη συμμετοχή και το ακροατήριο.
 2. Τον Αύγουστο του 2017 (επαρχία Shanxi), εγκατεστημένος εξοπλισμός διαλογής ασφάλειας για περισσότερους από 20 σταθμούς τρένου και στάσεις λεωφορείου.
 3. Τον Οκτώβριο του 2017 (επαρχία Xinjiang), παρείχε τον εξοπλισμό διαλογής ασφάλειας για τα κυβερνητικά πρακτορεία, τα σύνορα και τα σημεία ελέγχου, και τις φυλακές σε Xinjiang.
 4. Το Μάιο του 2018 (Πεκίνο, Σαγκάη, Guangzhou, Shanxi, Nanchang, Τσάνγκσα, Wuhan), παρείχε τον εξοπλισμό διαλογής ασφάλειας σε 14 σημαντικά θέατρα και στάδια σε 7 πόλεις.

Καλωσορίστε για να είστε πράκτορες Securina και να μας επισκεφτείτε σε Shenzhen.

Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Ιστορία

Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιδρυμένο το 2012, Securina ιδρύθηκε από μια ομάδα των μηχανικών με την εμπειρία 15-έτους που στράφηκε στην ανίχνευση μετάλλων. Είναι ο πρώτος κατασκευαστής ανιχνευτών μετάλλων στην Κίνα για να αναπτύξει ανεξάρτητα ένα ενός κομματιού ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου. Μετά από 7 έτη συνεχών καινοτομίας και ανάπτυξης, έχει συνεργαστεί με τέσσερα ερευνητικά κέντρα από το Πεκίνο, τη Σαγκάη, Guangzhou και Shenzhen για να αναπτύξει και να παραγάγει τα συστήματα διαλογής ασφάλειας όπως οι των ακτίνων X μηχανές ασφάλειας, κάτω από το σύστημα επιθεώρησης οχημάτων, τον υγρό ανιχνευτή, τις συσκευές καταστολής έκρηξης, τις εμποδίζοντας συσκευές κυκλοφορίας, κ.λπ.

 

Το Securina επιμένει πάντα ότι «στην ποιότητα είναι η ζωή», και έχει παράσχει το cOem και τις υπηρεσίες ODM σε πολλούς γνωστούς προμηθευτές συστημάτων επιθεώρησης ασφάλειας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η σταθερή ποιότητα και η άριστη υπηρεσία έχουν θέσει καλά θεμέλια για την ανάπτυξή μας. Η ηγεσία της επιχείρησης αποφάσισε να ανοίξει το τμήμα διεθνούς μάρκετινγκ το 2019, με τους νέους εξυπηρετώντας διεθνείς πελάτες «Securina» εμπορικών σημάτων άμεσα, που παρέχουν στα ίδια ποιοτικά προϊόντα και τις ανταγωνιστικότερες τιμές τα γνωστά εμπορικά σήματα.

 

Το Securina δίνει πάντα την προσοχή στη δυναμική διεθνών αγορών, καθώς επίσης και τις πιό πρόσφατα τεχνολογίες και τα προϊόντα όπως CEIA, ανίχνευση Smith, Rapiscan, αστροφυσική και ούτω καθεξής. Θα προσπαθήσουμε να καινοτομήσουμε και να κατασκευάσουμε τον αποτελεσματικότερο και πρακτικό εξοπλισμό.

 

 

 

Υπηρεσία

Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0
Pre-Sales υπηρεσία:
 
• Παρέχετε τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία παραγωγής
• Ο επαγγελματικός σύμβουλος παρέχει τις πληροφορίες για την εγκατάσταση
 
Υπηρεσία πωλήσεων:
 
• Πρόταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
• Ο cOem ή η λύση ODM παρέχει
 
Υπηρεσία μεταπωλήσεων:
 
 1. Ενός έτους ποιοτική εξουσιοδότηση με την ισόβια συντήρηση.
 2. Ελεύθερη επισκευή εγγύησης (υλικό): ελεύθερη υποστήριξη υπηρεσιών επισκευής on-line με κλήση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και λογική δαπάνη για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας μετά από την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.
 3. Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
 4. Ανταλλακτικά: τα απαραίτητα ανταλλακτικά παρέχονται μαζί με τα προϊόντα στους πελάτες.
 5. Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
 6. Τηλέφωνο ή έρευνα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.
 7. Η υπηρεσία οδηγίας περιοχών της εγκατάστασης είναι διαθέσιμη.
 8.  
 9. Παρακαλώ απευθυνθείτε άμεσα με το συντηρημένο προσωπικό πωλήσεών σας που θα είναι πλήρης επόπτης και σύνδεση υπηρεσιών με άλλο τμήμα

Η ομάδα μας

Κίνα Securina Detection System Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Ομάδα πωλήσεων:
 

Προσωπικό πωλήσεων Securina το ιδιαίτερα αφιερωμένο δεν έχει ρίξει ποτέ μακρυά από τη μετάβαση που πρόσθετο μίλι για να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες του πελάτη. Θεραπεύουμε τους πελάτες μας με την ίδια πίστη και την αφοσίωση, κανένα θέμα το μέγεθος της επιχείρησής τους ή τη βιομηχανία.

 

Ποιοτική ομάδα:


• Ποιοτική επιθεώρηση από την πρώτη ύλη στην παραγωγή και την παράδοση.
• Επαγγελματικό πρόσωπο ποιοτικού ελέγχου, για να αποφύγει τα αναρμόδια προϊόντα στον πελάτη.
• Ακριβής επιθεώρηση στην πρώτη ύλη, παραγωγή, και παράδοση.
• Ακολουθήστε το σύστημα του ISO 9001 αυστηρά.
• Συνεχής βελτίωση, που επιδιώκει το υψηλότερο επίπεδο.

 

Ομάδα Ε&Α:


• Έξοδα 10% των ετήσια πωλήσεων για την Ε&Α
• Ομάδα: Καθιερώστε μια αποδοτική και ικανή ομάδα πείρας.
• Προϊόντα: Συνδυασμός με πρακτικό και αισθητικός, την τεχνολογία και το άρθρο.
• Τεχνολογία: Αναπτύξτε το σύστημα διαλογής ασφάλειας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μέσα σε 3 έτη.
• Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: Υπογραμμίστε την επικύρωση για το διεθνές σχέδιο εφευρέσεων, βαθειά αναπτυσσόμενος τη διεθνή αγορά.

Αφήστε ένα μήνυμα