Τόσο σημαντικός για την εγκατάσταση των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας στα σχολεία! ! !

September 5, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τόσο σημαντικός για την εγκατάσταση των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας στα σχολεία! ! !

Είναι η αρχή του σχολικού έτους πάλι, και τα παιδιά αναγγέλλουν μέσα ένα νέο εξάμηνο.

Γιατί τα σχολεία χρησιμοποιούν τις πύλες ασφάλειας (πόρτα να πλαισιώσουν το ανιχνευτή μετάλλων); Οι σπουδαστές είναι τα λουλούδια της χώρας, και αυτοί οι ανήλικοι σπουδαστές χρειάζονται περισσότερη προστασία. Αν και κάθε σχολείο φρουρείται από την ασφάλεια, προκειμένου να αποτραπούν τα επικίνδυνα στοιχεία όπως τα όπλα δολοφονίας από να μπεί στο σχολείο, είναι προφανώς μη ρεαλιστικό να διεξαχθεί μια πλήρης αναζήτηση σωμάτων η καθεμία που μπαίνει και που εγκαταλείπει στο σχολείο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τόσο σημαντικός για την εγκατάσταση των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας στα σχολεία! ! !  0

Εντούτοις, εάν το σχολείο εγκαθιστά τους ανιχνευτές μετάλλων πλήρης-σωμάτων, η πύλη ασφάλειας ανιχνευτών μετάλλων μπορεί αποτελεσματικά να ανιχνεύσει τα επικίνδυνα αντικείμενα (στιλέτα, μαχαίρια, εκρηκτικές ύλες, κ.λπ.) που φέρονται από τους ανθρώπους που μπαίνουν και που εγκαταλείπουν στο σχολείο, και έπειτα γρήγορα και αποτελεσματικά να αποτρέψει αυτά τα επικίνδυνα αντικείμενα από να μπεί στο σχολείο. Προστατεύστε την ασφάλεια της πανεπιστημιούπολης και προστατεύστε αποτελεσματικά τις ζωές των δασκάλων και των σπουδαστών στο σχολείο.

 

Για τη θέση του multi-zone ανιχνευτή μετάλλων περάσματος, είναι καλύτερο να επιλεχτεί η πύλη και η είσοδος κάθε μετάβασης. Στην είσοδο, επιλέξτε έναν υπαίθριο ανιχνευτή μετάλλων ασφάλειας, ο οποίος μπορεί να είναι αδιάβροχος, αδιάβροχος, και προστατευόμενος από τους κραδασμούς στο κτήριο διδασκαλίας, μπορείτε να επιλέξετε έναν εσωτερικό περίπατο ασφάλειας μέσω της πύλης. Η ευαισθησία του περιπάτου μέσω της πύλης ασφάλειας μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη επίδραση ανίχνευσης και συναγερμών. Ο ανιχνευτής μετάλλων αψίδων είναι καλύτερος να μην έχει τα μεγάλα αντικείμενα μετάλλων μέσα στη σειρά εγκαταστάσεων, για να αποφύγει τη συσσώρευση των σπουδαστών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι σπουδαστές περνούν το έλεγχο ασφαλείας κατά τρόπο ασφαλή και τακτικό.

 

Ο πιό κοινής χρήσης του περιπάτου ανιχνευτών μετάλλων μέσω της πύλης είναι στους διάφορους αερολιμένες και τους χώρους στάθμευσης, αλλά μερικοί άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητος εξοπλισμός, αλλά χωρίς τη βοήθεια αυτού του εξοπλισμού, θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί η διαταγή, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μπορούν να είναι όλα τα απαγορευμένα στοιχεία ανιχνεύονται, τα οποία θα απειλήσουν την ασφάλεια των επιβατών και του κοινού. Ρίξτε μια ματιά στην ανάγκη τον εξοπλισμό επιθεώρησης ασφάλειας (περίπατος μέσω των ανιχνευτών μετάλλων):

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τόσο σημαντικός για την εγκατάσταση των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας στα σχολεία! ! !  1

Ο πρώτος είναι το ζήτημα της διαταγής. Περνώντας μέσω μιας πόρτας, οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν στη σειρά επάνω συνειδητά χωρίς να πρέπει να οργανώσουν. Αυτό μπορεί όχι μόνο εκτός από το εργατικό δυναμικό και τους υλικούς πόρους στον αερολιμένα, αλλά και να επιτρέψει στους επιβάτες για να καταχωρήσει βαθμιαία, χωρίς να πρέπει να βιαστεί. Εάν υπάρχει ένα λάθος στο χάος, είναι εύκολο να καθυστερηθεί ο χρόνος τροφής.

 

Δεύτερον, μερικοί επιβάτες φόρεσαν ένα καπέλο ήλιων και εισήγαγαν την πύλη ασφάλειας, και όταν αποκαλύφθηκε το καπέλο, υπήρξε ένα κατοικίδιο ζώο, μια χελώνα Αυτός ο παλαιός καπνιστής θέλησε να καπνίσει πρίν το αεροπλάνο και να κρύψει τον αναπτήρα στο στόμα του… Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδων επιβάτες αέρα που περνούν από τους ελέγχους ασφαλείας κάθε μέρα, και φέρνουν όλα τα είδη παράξενων στοιχείων. Σύμφωνα με τις οδηγίες του φωτός συναγερμών, μια στενή επιθεώρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί για να ανακαλύψει την πηγή μετάλλων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανίχνευση αναφοράς.

 

Δηλαδή, η κύρια λειτουργία του ανιχνευτή μετάλλων σωμάτων είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών. Ο καθένας πρέπει συνειδητά να περάσει τον εξοπλισμό ανίχνευσης και να είναι αρμόδιος για άλλους και τους ίδιους. Μέσω της ρύθμισης αρχικής αξίας του εξοπλισμού, η μορφή και το βάρος του μετάλλου μπορούν να ελεγχθούν. Εάν υπάρχει περισσότερο από το καθορισμένη βάρος, την ποσότητα ή τη μορφή των αντικειμένων μετάλλων, το στοιχείο προ-εξοπλισμού δεν ταιριάζει με, κατόπιν ο συναγερμός πυλών ανιχνευτών μετάλλων θα προκληθεί, ώστε να ολοκληρωθεί η ανίχνευση ακριβώς και εύκολα.

 

Ο ρόλος του ανιχνευτή πυλών σχολικής ασφάλειας είναι να γίνει η ανίχνευση ασφάλειας για την ασφάλεια του σχολείου, κυρίως για να διευθύνει τους ελέγχους ασφαλείας για τους επισκέπτες, και επίσης για να χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια της ανίχνευσης δωματίων και αντι-εξαπάτησης εξέτασης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα πυλών ελέγχων ασφαλείας:

1. Αδιάβροχο σχέδιο: Το αποκλειστικό αδιάβροχο σχέδιο της χώρας μπορεί να λειτουργήσει κανονικά υπαίθρια χωρίς φράξιμο.

2. Αντιδονητικό σχέδιο: η στάση στη μέση της πόρτας και κτυπά ελαφρά τις επιτροπές πορτών και στις δύο πλευρές με τα χέρια σας, η πόρτα δεν θα αναφερθεί ψευδώς.

3. Ρύθμιση ευαισθησίας: Η ευαισθησία μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται, με συνολικά 100 επίπεδα ευαισθησίας.

4. Το υλικό του σώματος ανιχνευτών μετάλλων αψίδων: το εξωτερικό αποτελείται από το χρωματισμένο PVC, και οι πλευρές είναι στυλοβάτες κραμάτων αργιλίου, που είναι αδιάβροχοι, αλεξίπυρος, εναντίον της σύγκρουσης, και δεν θα γρατσουνιστούν. Το πλαίσιο όλος-αργιλίου είναι γρήγορο και ανθεκτικό.

5. Οι ανιχνευτές μετάλλων αψίδων είναι αβλαβείς στους κομιστές βηματοδοτών, τις εγκύους γυναίκες, τα μαγνητικά μέσα, κ.λπ.

 

Το σύστημα ανίχνευσης Securina είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των ανιχνευτών μετάλλων ασφάλειας στην Κίνα.

Έχουμε πολλές επιλογές για σας: Διαφορετικές ζώνες ανίχνευσης, 6/8/16/24/33/45zones στις επιλογές Εσωτερική χρησιμοποίηση ή υπαίθρια χρησιμοποίηση IP55 ή IP65 Πλαίσιο πορτών έλλειψης ή κοινοί ανιχνευτές μετάλλων πλαισίων πορτών Τιμή από USD299 σε USD1999.0/set. Η υποδοχή στέλνει την έρευνα στο info@securinadetection.com παίρνει το νέο τιμοκατάλογο.